Üniversitemizdeki 4/B Sözleşmeli Personellerin Kadroya Alınma İşlemleri

İlan Tarihi:26.01.2023 14:41:00
Güncelleme Tarihi:26.01.2023 14:42:00

26.01.2023 tarih ve 32085 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 7433 sayılı “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar İle 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hükümleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca görev yapan Sözleşmeli Personelin, aynı Kanun’un 4/A maddesi uyarınca kadrolu personel statüsüne geçiş işlemleri düzenlenmiştir.

Mezkur Kanun hükümleri uyarınca, 28.11.2022 tarihi ve öncesinde görevde bulunan Sözleşmeli Personelden, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesi uyarınca kadroya geçmek isteyen personellerin en geç 24.02.2023 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yer alan başvuru dilekçesi ve eklerini eksiksiz doldurarak fiilen görev yaptığı birime müracaatta bulunmaları ve ilgili birimlerin de bu talepleri ve eklerini bir üst yazı ekinde Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına ivedilikle ulaştırmaları gerekmektedir.

Not: Askerlik, doğum, ücretsiz izin vb. sebeplerle görevlerinde bulunmayanlardan, yeniden hizmete alınma şartlarını kaybetmemiş olanlar için başvuru ve atanmaya ilişkin süreler yeniden hizmete alındıkları tarihten itibaren başlayacaktır.

İstenen Belgeler

1- Başvuru Dilekçesi (Ekte yer alan form doldurup imzalanarak diğer eklerle birlikte fiilen görev yapılan birime verilecektir)

2- En son mezuniyetine ait diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi (e-devlet üzerinden alınan karekodlu mezuniyet belgesi veya ilgili diplomanın fotokopisi eklenebilir)

3- Sağlık Durumu Beyan Formu (Ekte yer alan form doldurup imzalanarak eklenecektir)