2028 Avrupa Üniversite Oyunları Adayı Manisa Celal Bayar Üniversitesi

İlan Tarihi:2.02.2024 15:29:00
Güncelleme Tarihi:2.02.2024 15:29:00

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Manisa Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş ve beraberindeki heyet, 2028 Avrupa Üniversite Oyunları'nın aday şehri Manisa'da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar'ı ziyaret etti.

Ziyarette, 2028 Avrupa Üniversite Oyunları adaylık süreci ve mart ayında EUSA Heyetinin yapacağı bir dizi ziyaret hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin 2028 Avrupa Üniversite Oyunları'na her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, oyunların en iyi şekilde organize edilmesi için tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Rektör Kibar, oyunların Manisa'ya önemli bir katkı sağlayacağına ve şehrin uluslararası alanda tanınırlığını artıracağına inandığını dile getirdi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ise Manisa'nın oyunlara ev sahipliği yapma konusunda oldukça istekli ve heyecanlı olduğunu, şehrin gerekli altyapıya sahip olarak oyunların en iyi şekilde organize edileceğine inandığını ifade etti.

_DSC0764