ABD Büyükelçiliği Bölgesel İngilizce Dil Ofisi İngilizce Eğitim Ataşesi MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

İlan Tarihi:13.12.2021 16:22:00
Güncelleme Tarihi:13.12.2021 16:28:00
 

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği Bölgesel İngilizce Dil Ofisi (The Regional English Language Office-RELO) İngilizce Eğitim Ataşesi Roger F. Cohen, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti.

Yabancı Diller Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Ataşe Cohen, MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu, İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Mütercim Tercümanlık Bölümleri akademik personeli ile bir araya geldi.

Düzenlenen bilgilendirme çalıştayında Cohen, ABD Büyükelçiliği Bölgesel İngilizce Dil Ofisi tarafından öğretim elemanları ve öğrencilere sunulan İngilizce öğretimi ve öğrenimi olanakları hakkında aktarımlarda bulundu.

MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu ve Üniversitede sürdürülen İngilizce öğretimi faaliyetleri ve mesleki gelişim olanakları hakkında yapılan bilgi alışverişinin ardından, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fehmi Bardak ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz’ün teşekkürleri ile ziyaret sona erdi.


1334 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _10_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _11_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _1_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _8_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _7_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _1_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_abd ingilizce eğitim ateşesi_Roger F. Cohen _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1334
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası