Alaşehir Meslek Yüksekokulu Lise Öğrencilerini Ağırladı

İlan Tarihi:17.05.2019 09:49:00

Alaşehir Meslek Yüksekokulu; 15 Mayıs 2019 tarihinde Merkez Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Alaşehir Sekine Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden gelen 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini misafir etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın Üniversitemiz ve Alaşehir Meslek Yüksekokulunun tanıtıldığı etkinlikte, Alaşehir Meslek Yüksekokulunun kuruluş tarihçesi ve akademik kadrosu hakkında bilgi vererek, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi ve onları aramızda görmekten mutlu olacaklarını belirtti.

Misafir öğrenciler, öğretim elemanlarının Meslek Yüksekokulu programlarını tanıtmasının ardından, hazırlanan stantları gezerek Alaşehir Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmalar ve programlar hakkında bilgi aldı.

1 2 3 4 5 6