Demirci Belediyesi Başkanı Selami Selçuk’tan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İlan Tarihi:29.08.2019 16:35:00
 

Demirci Belediyesi Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Akif Altınbaşak, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, Rektörlük görevine atanması nedeniyle tebrik ettiler. 

Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksekokulunun gözbebekleri olduğunu; Demirci Belediyesi olarak, her iki okula da desteğe her zaman hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Selçuk, “Sizinle Eğitim Fakültesi Dekanlığınız boyunca sürdürdüğümüz güzel ve uyumlu çalışmanın, Rektörlük döneminiz boyunca da en iyi şekilde devam edeceğine inanıyoruz” diyerek, Prof. Ataç’a başarılar diledi. 

Prof. Dr. Ahmet Ataç da ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileterek, “Eğitim Fakültemizdeki Dekanlığım süresince sizi, Demirci’deki diğer yöneticileri ve Demirci halkını her zaman yanımda hissettim. Fakültemiz ve Demirci Meslek Yüksekokulumuza desteğiniz hep devam etti. Çok teşekkür ediyorum. Rektörlük görevim boyunca da güç birliğimizin artarak devam edeceğine can-ı gönülden inanıyorum” dedi.


652 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
652
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası