Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selhan Özbey Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

İlan Tarihi:20.06.2023 15:11:00
Güncelleme Tarihi:20.06.2023 15:29:00

2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesiyle Demirci’de Anaokulu, İlköğretim ve Liselerde toplam 4 bin 969 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bu kapsamda Hikmet Arsal Anaokulu, Makine Kimya Hüseyin Çamtepe Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulunda Karne Dağıtım Töreni gerçekleştirildi.

Törene Demirci Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selhan Özbey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz, Şube Müdürü Fikri Çetinkaya öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sınıfları ziyaret eden protokol üyeleri, öğretmenler ile birlikte öğrencilere hediyeler vererek, karne takdimini gerçekleştirdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın son gününde öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selhan Özbey, “Demirci’de 3-4 yaş anasınıfından liseye kadar öğrencilere verilen karne dağıtımında birlikte olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık.” diyerek Eğitim Fakültesi olarak Demirci’de her yaş gurubunda öğrencinin yanında olduğunu belirtti. Öğrencilerin tatili hem dinlenerek hem de öğrenmeye devam ederek geçirmelerini tavsiye eden Özbey tüm öğrencileri başarılarından dolayı kutladı ve iyi tatiller diledi.