Eğitim Fakültesi Akademik ve İdari Personelinden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:22.08.2019 14:44:00
 

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin ve Fakültenin akademik-idari personeli, 22 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Prof. Dr. Ahmet Çetin ve Fakülte personeli, daha önce Dekanları olan Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın Üniversitemiz Rektörlüğüne atanması nedeniyle çok mutlu ve gururlu olduklarını belirterek Prof. Ataç’ı tebrik ettiler. 

Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın başarıyla tamamladığı Dekanlık görevinin ardından; Rektör olarak da önemli başarılara imza atacağına, Eğitim Fakültesinde olduğu gibi barış, huzur ve aidiyet duygularının hâkim olduğu bir Üniversite ortamı oluşturacağına inançlarının tam olduğunu dile getirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç da ziyaretleri nedeniyle Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin ve Fakültenin tüm akademik-idari personeline teşekkür ederek, “Eğitim Fakültesinde, akademik-idari personelimizin özverili ve gayretli çalışmaları sayesinde verimli ve başarılı bir Dekanlık dönemi geçirdim. Hepsine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 


671 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
671
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası