Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan Kula Meslek Yüksekokulu'na Yatırım

İlan Tarihi:1.08.2022 16:01:00
Güncelleme Tarihi:1.08.2022 16:02:00

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun talimatıyla MCBÜ Kula Meslek Yüksekokulu'na pek çok yatırım kararı alınarak bu doğrultuda çalışmalar başlatıldı.

İnşaat ve Jeoloji mühendisleri ve mimarlarının oluşturduğu Ankara'dan gelen bir ekip, Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüs Alanı içinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tahsisli araziye 250 kişilik erkek-250 kişilik kız olmak üzere toplamda 500 kişilik KYK Yurdu, 1 halı saha, 1 basketbol sahası ve 1 voleybol sahası yapılması için incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgi olarak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yavuz Çamlı; "Taleplerimizi geri çevirmeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Sayın Mehmet Kasapoğlu'na, her zaman desteklerini hissettiğimiz Kula Kaymakamı Sayın Kemal Duru'ya, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Tosun'a, siyasi parti ilçe başkanlarına, oda başkanlarına, STK'lara, tüm kurum amirlerine, ilçe ve il Gençlik ve Spor Müdürlerine teşekkürü borç biliriz. Kula'ya ve Üniversitemize hayırlı olmasını dilerim" açıklamasında bulundu.

mcbü_kula myo _4_ mcbü_kula myo _2_ mcbü_kula myo _3_