Hafsa Sultan Hastanemizde Sosyal Sorumluluk Projesi

İlan Tarihi:8.11.2019 12:07:00
Güncelleme Tarihi:8.11.2019 12:08:00

“Getat Nedir Biliyor Musunuz?”

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Ilgın, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hayriye Kul Karaali, Öğr. Gör. Dr. Fzt. Özlem Özcan, Arş. Gör. Göksel Çılga ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden Benan Usul, Ekin Turgut, Mine Top, Özge Atay, Şindar Bagı, Sıla Hazal Kaya, Tuğçe Gül Yuca ve Dilay Kılıç’ın katkılarıyla 6 Kasım 2019 tarihinde, ‘Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları’ ile ilgili sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında hastalara, hasta yakınlarına ve hastane personeline geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları ve yönetmeliği ile ilgili bilgi verildi. Uygulamalar ile ilgili yasal düzenlemeler, uygulamaların nerede ve kimler tarafından yapılması gerektiği ve hangi durumlarda uygulanabilir olduğu konusunda tanıtım yapıldı. Yapılan bilgilendirmeler halkımız tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

Getat Nedir _1_ Getat Nedir _2_ Getat Nedir _3_ Getat Nedir _4_ Getat Nedir _5_