İŞ-KUR'dan GÖRDES MYO Öğrencilerine Eğitim Semineri

İlan Tarihi:1.05.2022 00:02:00
Güncelleme Tarihi:1.05.2022 00:04:00

MCBÜ Gördes MYO ve Manisa İŞ-KUR Müdürlüğünün birlikte organize ettiği, Gördes Belediyesinin de destek verdiği proje ile İş Kulübü Sertifikalı Eğitim Semineri düzenlendi. Gördes Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak tertiplenen seminer, Belediye Kültür Sarayı Konferans salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleşti.

İŞ-KUR İŞ Kulübü Eğitim Seminerine Manisa İŞ-KUR İl Müdürü Eşref Aslan, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz, Gördes KYK Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, Yüksekokul akademik personeli ve öğrencileri katıldı.

Seminerin sabah oturumunda konuşan İş Kulübü Lideri Nurcan Sayı, öğrencilere kişilik testleri, iş görüşmesine hazırlık, beden dili uygulamaları ve diksiyonda dikkat edilmesi gereken konuları aktardı. Öğleden sonra oturumunda öğrencilere seslenen İş Kulübü Lideri İsmail Yıldız ise iş görüşmelerinde nelere önem verilmesi gerektiğini belirterek iş mülakatlarını canlandırmalı olarak anlattı.

Programın son bölümünde Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve İŞ-KUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan tarafından öğrencilere sertifikaları verilirken Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz ise konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.