İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’den Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Kutlama Ziyareti

İlan Tarihi:2.08.2019 11:55:00
Güncelleme Tarihi:2.08.2019 11:56:00

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, 2 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, Rektörlük görevine atanması nedeniyle tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, "Üniversitemiz bundan sonra, kamu kurum-kuruluşları, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler ve halkımızla birlikte çalışacak. Milli Eğitim Müdürlüğü ile olan işbirliğimiz de bizim için çok önem arz ediyor.  Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak, öğrencileri sizden devralarak eğitim hizmetini sürdürüyoruz. Bu nedenle çok ciddi bir görüş alışverişi içinde olmak zorundayız. Milli Eğitim Müdürlüğünün, bize her türlü katkıyı sunacağından eminiz. Biz de Milli Eğitim camiasına her alanda destek olacağız" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise, "Sizi Rektörlük görevine atanmanız nedeniyle gönülden kutluyorum. Hayırlı olsun. Manisa Celal Bayar Üniversitesi hiç kuşku yok ki en önemli paydaşlarımızdan biridir. Üniversitemizle birlikte projelere imza atmak, çalışmalar yapmak, özellikle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz açısından son derece önemlidir” diye konuştu.

_DSC4920s _DSC4927s