Katılım Bankacılığı ve İşe Alım Süreçleri Panel’i Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:14.10.2021 11:07:00
Güncelleme Tarihi:14.10.2021 11:10:00
 

Katılım Bankacılığı ve İşe Alım Süreçleri Panel’i, MCBÜ Gördes Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın çevrimiçi olarak katıldığı panelin oturum başkanlığını Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz’ın yaptı.

 

Panelde, Kuveyt Türk Manisa Şube Müdürü Ahmet Aktolun, Yunusemre Şube Müdürü Soner Akın ve Kuveyt Türk İnsan Kaynakları İş Ortağı Salih Gödek konuşmacı olarak yer alırken, akademik personel ve öğrenciler de dinleyici olarak hazır bulundu.

Çevrimiçi katılarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, katılım bankacılığının önemli ve gelişime açık bir alan olduğuna vurgu yaparak, öğrencilere büyük katkı sağlayacak bu tür etkinlikleri dikkatle takip etmeleri önerisinde bulundu. Konuşmacılara teşekkürlerini dile getiren Rektör Ataç, öğrencilere de başarılı bir dönem diledi.

Kuveyt Türk Manisa Şube Müdürü Ahmet Aktolun, katılım bankacılığının tarihsel gelişiminden söz ederek kar ve zarar paylaşımını esas alan sistemin işleyiş biçimi hakkında bilgi verdi. Banka olarak sadece ticari amaçla kredi kullandırdıklarını ifade etti.

Kuveyt Türk Yunusemre Şube Müdürü Soner Akın, banka olarak hangi ürünleri müşterilerin hizmetine sunduklarını ifade ederken, faizi kullanmaksızın uygun finansman ürünlerinden örnekler verdi. Bankada Kampüs uygulaması ile üniversite öğrencilerini bünyelerinde eğiterek kendi insan kaynaklarını oluşturduklarını söyledi.

Bankanın İnsan Kaynakları İş Ortağı Salih Gödek, panele İstanbul’dan bağlanarak işe alım süreçlerinde ne gibi hususlara dikkat ettiklerini ifade etti. Bankacılığın özellikle güçlü iletişim ve insan ilişkileri gerektirdiğini vurguladı.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği Katılım Bankacılığı ve İşe Alım Süreçleri Panel’i, soru cevap bölümüyle son bulurken, Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz, konuşmacılara plaket ve hediye takdiminde bulundu.


1308 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC7313 _DSC7300 _DSC7310 _DSC7302 mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _5_ mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _6_ mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _7_ mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _4_ mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _3_ mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _1_ mcbü_gördes myo_katılım bankacılığı paneli _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1308
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası