Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

İlan Tarihi:20.06.2019 15:26:00
 

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 19 Haziran 2019 tarihinde büyük coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda yapılan törene, Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, Garnizon Komutan Vekili Yb. Ramazan Erkul, Kırkağaç Belediye Başkan Vekili Mehmet Candan,  Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Karğın,  Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı bir konuşma yaparak, tüm mezunların hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde en az bugünkü kadar mutlu ve başarılı olmaları temennisinde bulundu ve onların Kırkağaç Meslek Yüksekokulunu en iyi şekilde temsil edeceklerine gönülden inandığını dile getirdi. Kırkağaç Belediye Başkan Vekili Mehmet Candan ve Kaymakamı Murat Büyükköse de yaptıkları konuşmalarda mezun öğrencileri tebrik ederek, çalışma yaşamlarında başarılar dilediler. 

Tören, Kırkağaç Meslek Yüksekokulunu dereceyle bitiren mezunların ödüllerini ve tüm mezunların mezuniyet belgelerini Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı’nın ve diğer öğretim görevlilerinin ellerinden almaları ve keplerini coşkuyla havaya fırlatmaları ile sona erdi.

 


710 görüldü.    0 Paylaşıldı
1. 2. 3. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
710
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası