“MCBÜ Cumhuriyetin 100. Yılında Sanayi ve İş Birliği Ödül Töreni” Gerçekleşti

İlan Tarihi:18.12.2023 13:30:00
Güncelleme Tarihi:18.12.2023 14:39:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Araştırma, Girişimcilik ve Yenilikçilik Koordinatörlüğü, ÜSİTEM, Manisa Teknokent ve Manisa Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İş birliği Platformu (MATİP) tarafından düzenlenen “V. Ulusal Üniversite-Sanayi İş Birliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi” kapsamında “MCBÜ Cumhuriyetin 100. Yılında Sanayi ve İş Birliği Ödül Töreni” gerçekleşti.

Kamu-Üniversite Proje İş Birliği Ödülleri, Araştırma Altyapısı İş birliği, Üniversite Sanayi İş Birliği Projesi-MCBÜ BAP, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları ve Girişimci Akademisyen başlıklarında belirlenen beş kategorideki ödüller sahiplerini buldu.

Kamu-Üniversite Proje İş birliği Ödülleri; Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleşen, “Manisa Deprem Riski Analizi Proje Ortaklığı” nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve TEKNOKENT ile Gerçekleştirilen Projeler ve İş birliği için ise Zafer Kalkınma Ajansı’na Vali Enver Ünlü tarafından takdim edildi.

MCBÜ Deneysel Fen Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEFAM) ile Proje Bazlı Test, Analiz ve Araştırma Altyapısı İş Birliğine Yönelik 2020-2023 Yılları Arasındaki Veriler ve İş Hacmi Hesaplaması Sonucunda Ortaya Çıkan Veriler Doğrultusunda Gerçekleşen, Araştırma Altyapısı İş Birliği Kategorisi Ödülleri; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez tarafından, İnci Gs Yuasa Akü Sanayi Ve Tic. A.Ş., Maxion İnci Jant San. AŞ., Tirsan Kardan San. Tic. AŞ., Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Tüzel Kişiliği, Olgun Çelik San. ve Tic. AŞ., BTS Kurumsal Bilis¸im Teknolojileri A.S¸. ve Andasis Elektronik Ve Sanayi Ticaret A.Ş., temsilcilerine verildi.

Üniversite Sanayi İş birliği Projesi-MCBÜ BAP, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları ve Girişimci Akademisyen başlıklarındaki ödüller ise çok sayıda akademisyen ve firma arasında paylaşıldı.

GR1B0195 GR1B0219 GR1B0228 GR1B0235sss GR1B0235ssss GR1B0235sssss GR1B0235s GR1B0235ss GR1B0373