MCBÜ Kurumsal Diyalog ve Gelişim Buluşmaları Kapsamında Akhisar Ziyareti
Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde birimler arası iletişimi güçlendirmek ve akademik iş birliğini artırmak amacıyla yürütülen Kurumsal Diyalog ve Gelişim Buluşmaları, çeşitli ziyaret ve toplantılarla devam ediyor.
Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Akhisar ziyaretleri kapsamında Akhisar Kaymakamı Mustafa Can’ı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ay ve Genel Sekreter Erhan Doğan eşliğinde makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette üniversite ile ilçe kurumları arasındaki iş birliği imkânları, bölgenin eğitim, sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak ortak projeler ele alındı.
Rektör Kibar, üniversitenin bilgi birikimi ve akademik potansiyeliyle bölgesel kalkınmaya katkı sunmaya devam edeceğini ifade ederken; Kaymakam Mustafa Can da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
Birimler arası iletişimi güçlendirmek, ihtiyaçları yerinde değerlendirmek ve ortak akıl doğrultusunda üniversitenin akademik ve kurumsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla Akhisar Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Rana Kibar; Müdür Prof. Dr. Kamuran Aktaş, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Cüneyt Kara ve Öğr. Gör. Hüseyin Alp (Okul Sekreter V.) ile bir araya geldi.
Bölüm başkanlarıyla da görüşmeler gerçekleştiren Rektör Kibar, meslek yüksekokulunun akademik faaliyetlerini değerlendirerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında ayrıca en çok yayın yapan akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Muammer Tepe’yi başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Kibar, çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Rektör Kibar, “Bu ziyaret ve toplantıları, akademik çalışmalarımızı birlikte geliştirmek, başarıyı artırmak ve iş birliğimizi güçlendirmek açısından oldukça önemli görüyoruz” ifadelerini kullandı.