MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda "II. Yabancı Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Çalıştayı" Düzenlendi

İlan Tarihi:10.09.2021 15:56:00
Güncelleme Tarihi:13.09.2021 13:48:00
 

MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu, geniş bir katılım ile gerçekleşen "II. Yabancı Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Çalıştayı" düzenledi.

Çalıştaya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademik birimlerini temsilen Dekanlar, Müdürler, Merkez Müdürleri, Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus Koordinatörlüğü, Öğretim üyeleri ile idari personel temsilcileri katıldı. 

II. Yabancı Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Çalıştay’ı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’ın açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmasında, kapsam ve amaca yönelik bilgilendirmede bulunan Gürbüz’ün ardından söze başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, konu ile ilgili olumlu görüşlerini ve temennilerini dile getirerek, MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kur sistemine geçişinin önemini ve kur sisteminin üniversite Kalite Yönetim Sistemine sağlayacağı faydaları vurguladı.

Bölüm öğretim elemanları tarafından hazırlık eğitimi ve ortak zorunlu derslerle ilgili sunumların gerçekleştirildiği ve iki oturum şeklinde düzenlenen çalıştayda; %30 ve %100 İngilizce eğitim veren bölümler ile zorunlu ders olarak Yabancı dil (İngilizce) dersleri olan fakülte ve yüksekokullar arasında yapılan bilgi-alışverişi sonrasında, yabancı dil öğretiminin geliştirilmesine yönelik alınacak olası eylemler ve ileriye taşınabilecek adımlar hakkında görüşler aktarıldı.

II. Yabancı Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Çalıştay’ı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz’ün, katılımcılara katkılarından dolayı teşekkürleri ve tekrar bir araya gelinmesi temennisi ile son buldu.

 


3473 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC0594s mcbü_yabancı diller yüksekokulu_II. yabancı dil eğitimi araştırma ve geliştirme çalıştayı _3_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_II. yabancı dil eğitimi araştırma ve geliştirme çalıştayı _1_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_II. yabancı dil eğitimi araştırma ve geliştirme çalıştayı _4_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_II. yabancı dil eğitimi araştırma ve geliştirme çalıştayı _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
3473
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası