MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi ve Elginkan Topluluğu Arasında Sağlık Hizmetleri Protokolü İmzalandı

İlan Tarihi:11.03.2021 10:28:00
Güncelleme Tarihi:11.03.2021 10:34:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi ile Elginkan Topluluğu arasında Sağlık Hizmetleri Protokolü imzalandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Elginkan Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in imza attıkları iş birliği protokol törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Özge Yılmaz, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu ve Elginkan Topluluğu yöneticileri de katıldı. Tören Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Protokol töreninde konuşan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Sağlık alanında yaptığımız en büyük atılımlardan biri de özel sağlık sigortasını üniversitede açacak olmamız. Bununla ilgili çalışmaları tamamladık. Hızlı şekilde muayene edilebilecek VİP katını oluşturup, akabinde ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayan, sanayinin can damarı, eğitim, istihdam, vergi alanında örnek tutum sergileyen Elginkan Topluluğuna da hizmet vereceğiz. Beyaz yakalıların, yıllık sağlık hizmetini üniversite hastanemizden almalarına yönelik anlaşma yapıyoruz. Hastanemiz insan kaynağı ve teknik donanım noktasında bölgede önemli hastanelerden biri. Yaptığımız protokol, üniversitemize ve Elginkan Grubuna fayda sağlayacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Elginkan Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen de, üniversite hastanesinin hizmetinden memnun olduklarını ifade ederek, “70 yıllık bir topluluğuz. Uzun zamandır bazı özel sağlık firmalarıyla anlaşıyorduk ama yeterli sonuçları alamıyorduk. Üniversite bize bir teklifle geldi, hiç düşünmeden kabul ettik. Böyle güzide bir hastane ve çalışkan bir ekibin olduğu yerde ben özel hastaneye neden gideyim? diyerek, “Beyaz yakalıların Check Up ve tedavilerini burada yaptıracağız. Sağlık Bakanlığına ve devletimize teşekkür ediyoruz. Manisa’da böyle bir hastanenin ve iyi bir ekibin olması bizi çok hoşnut etti. Güvenerek bu hastaneye kendimi teslim edebilirim.” şeklinde konuştu.

 


995 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1334 _DSC1349 _DSC1354 _DSC1367
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
995
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası