MCBÜSEM ve Köy Koop. Manisa Birliği İş Birliği’nde Yürütülen Kooperatifçilik Eğitimlerinin İkincisi Demirci İlçesi’nde Gerçekleşti

İlan Tarihi:15.12.2023 15:20:00
Güncelleme Tarihi:15.12.2023 15:33:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) ile Köy Koop. Manisa Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamındaki Kooperatifçilik Eğitimlerinin ikincisi Manisa’nın Demirci ilçesinde tamamlandı.

Programın açılışında konuşan MCBÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cenk Yoldaş, kooperatiflerin çok sayıda küçük üretici ve girişimciyi bir araya getirerek önemli bir avantaj sağladığına işaret ederek, çiftçinin tek başına gerçekleştiremeyebileceği bir yatırım, tek başına üstesinden gelemeyebileceği bir üretim maliyetinin, kooperatifler sayesinde etkin ve karlı biçimde yapılabilir hale gelebildiğini söyledi.

Altmış iki katılımcının yer aldığı eğitim programının eğitmenleri; Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Murat Koçtürk, Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz, Ahmetli MYO Dr. Öğr. Üyesi Emine Ayvaz Güven oldu.

Beş gün süren eğitimler sonrasında katılımcılara MCBÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sertifikaları verildi.

MCBÜSEM_KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ_DEMİRCİ _1_ MCBÜSEM_KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ_DEMİRCİ _2_ MCBÜSEM_KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ_DEMİRCİ _3_ MCBÜSEM_KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ_DEMİRCİ _4_