MCBÜSEM, Manisa Teknik Bilimler MYO Öğrencilerine İngilizce Dil Sınavları Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:9.01.2024 15:21:00
Güncelleme Tarihi:9.01.2024 15:46:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği ile Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik İngilizce eğitimi başlatıyor. Bu kapsamda, 144 öğrenciye yönelik ön eleme sınavı gerçekleştirildi. Yüz yüze sınavlar ile 60 öğrenciye seviye tespit sınavları uygulandı.

MCBÜSEM, EBRD'nin destekleriyle Manisa Teknik Bilimler MYO öğrencilerine İngilizce öğrenme fırsatı sunarak, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeyi ve uluslararası düzeyde daha etkili iletişim kurmalarını hedefliyor. Öğrencilere sağlanan bu eğitim, küresel rekabet ortamında daha donanımlı bireylerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

MCBÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cenk Yoldaş, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği hakkında şu ifadeleri kaydetti "EBRD ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli iş birliği, öğrencilerimize uluslararası standartlarda bir dil eğitimi alma imkânı tanıyacak. Bu sayede, öğrencilerimiz küresel düzeyde daha rekabetçi bir konuma sahip olacaklar. İngilizce, günümüzde iş dünyasında ve akademik kariyerde önemli bir beceri haline geldi. Bu proje ile öğrencilerimize bu beceriyi kazandırmayı hedefliyoruz."

EBRD, Manisa Teknik Bilimler MYO öğrencilerine yönelik İngilizce eğitim projesine verdiği destekle, bölgesel kalkınma ve gençlerin uluslararası arenada daha etkin rol almasını teşvik etmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında yapılan sınavlar, öğrencilerin dil seviyelerini belirleyerek, onlara uygun bir eğitim programının oluşturulmasına yardımcı olacak.

DSC_0358 DSC_0330 DSC_0363 DSC_0348 DSC_0395 DSC_0384 DSC_0386 DSC_0388 DSC_0393 DSC_0382