MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde 2020 Yılı Akran Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlan Tarihi:31.12.2020 13:22:00
Güncelleme Tarihi:31.12.2020 13:23:00

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Kalite Yönetimi süreçleri kapsamında, Manisa Celal Bayar Üniversitesince başlatılan Akran Değerlendirme Toplantılarına Spor Bilimleri Fakültesi; Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümleri ile katılım gösterdi. Fakülte içerisinde ve dışarıda kurulan Değerlendirici Takımları ile Bölümlerin katılım sergilediği Akran Değerlendirme toplantısında, bölümler tüm yönleri ile ele alındı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ramazan Gökbunar başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Dekan Yardımcıları ve Bölüm Başkanları katılırlarken, Bölüm öğretim elemanları ve öğrencileri de değerlendirme süreçlerine yön vermek adına söz aldı.

Öz-değerlendirme raporlarının, sürekli iyileştirme politikası ile ele alındığı toplantılar sonunda, Değerlendirme Takımları tarafından çıkış bildirim raporları hazırlanarak sunuldu.