MCBÜ Sürekli Eğitim Merkezi “Proje Geliştirme ve Yönetimi” Eğitimini Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:27.11.2020 20:52:00
Güncelleme Tarihi:27.11.2020 20:53:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, 16-27 Kasım 2020 tarihleri arasında, çevrimiçi olarak, “Proje Geliştirme ve Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitimler, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Öğretim Görevlisi Mehmet Nuri Öğüt ve Öğretim Görevlisi Dilek Karaca tarafından verildi. On gün süren eğitimde, Proje’nin Tanımı, Proje Hazırlama Süreçleri, Projelere Fon Sağlayan Kuruluşlar, Örnek Proje Sunumları gibi çeşitli konu başlıklarında eğitim verilerek katılımcılardan proje tasarlamaları istendi.

Kapanış dersinin konusu, Proje Değerlendirme Süreçleri oldu. Son derste, katılımcıların eğitim sürecine ilişkin görüşlerini dinleyen Prof. Dr. Ahmet Ataç, katılımcılara aldıkları eğitimi uygulamaya geçirerek proje üretmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

mcbü proje eğitim _1_ mcbü proje eğitim _4_ mcbü proje eğitim _3_ mcbü proje eğitim _2_