MCBÜ Üniversite Seçmeli Dersler (ÜSD) Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:4.05.2021 10:31:00
Güncelleme Tarihi:5.05.2021 10:42:00
 

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılından itibaren Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde uygulanmaya başlayacak olan, Üniversite Seçmeli Dersler (ÜSD) hakkında genel bilgilendirme toplantısı, MCBÜ Üniversite Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü tarafından çevrimiçi olarak düzenlendi. 

MCBÜ Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin tüm akademik birimlerinin yöneticileri, öğrenci işleri şefleri ve öğretim üyelerinin katılım gösterdiği toplantının bilgilendirme sunumu, MCBÜ Üniversite Seçmeli Dersler Koordinatörü Doç. Dr. Ali Demir tarafından gerçekleştirildi. 

Öğrencilerin sosyal etkileşimlerini arttıran ve önemli yetkinlikler kazandırmayı amaçlayan bunlarla birlikte birçok alanda farkındalık oluşturulmasını sağlayan, alan dışı/teknik olmayan/sosyal seçmeli dersleri ifade eden Üniversite Seçmeli Dersleri (ÜSD), Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri tarafından, mevcut bölümleri dışında istedikleri bölümden/programdan seçilebilecek. Ancak öğrencilerin bu dersleri alabilmeleri için, öğretim planlarında en az 1 tane (3 AKTS’ lik) Alan dışı/Teknik olmayan/Sosyal seçmeli dersin bulunması gerekmekte. 

2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılından itibaren Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde uygulamaya geçecek, Üniversite Seçmeli Derslerin (ÜDS), sorunsuz bir şekilde öğrencilerin seçimlerine sunulabilmesi amacıyla, MCBÜ Üniversite Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, Fakülte ve Meslek Yüksek Okulları ile koordineli bir mesai harcanmaya devam ediliyor.

 


974 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_üsd_üniversite seçmeli dersler _6_ mcbü_üsd_üniversite seçmeli dersler _5_ mcbü_üsd_üniversite seçmeli dersler _4_ mcbü_üsd_üniversite seçmeli dersler _3_ mcbü_üsd_üniversite seçmeli dersler _2_ mcbü_üsd_üniversite seçmeli dersler _7_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
974
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası