Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç Basın ile Buluştu

İlan Tarihi:9.02.2022 16:45:00
Güncelleme Tarihi:9.02.2022 16:51:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın, 2021 yılını değerlendirip, yeni projeleri paylaştığı Basın Toplantısı, kahvaltı eşliğinde gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesindeki Rektörlük Dumanlıdağ Restoran’da basın mensuplarıyla buluşan MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula, Rektör Danışmanları Nihat Akyol, Prof. Dr. Asena Gülova, Prof. Dr. Özge Yılmaz, Doç. Dr. Fehmi Bardak ve Doç. Dr. Umut Burak Geyikçi eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa’da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın temsilcileri ve ajansların katıldığı toplantıda; Yenilikler ve Değişimler, Öğrenci Merkezli Eğitim-Öğretim, Eğitimde Dünya’nın Manisa’ya açılan kapısı olarak MCBÜ, Bilimsel Ayak İzlerimiz, Alınan Ödüller, Şehrimiz ve Ülkemizle Bütünleşme, Toplum Bütünleşmesi ve Kültür Turizmi gibi başlıklara değindi.

Rektör Ataç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Derslik ve Merkezi Birimler ile 4 fakültenin yer aldığı binanın temelini attıklarını, MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesinin yeni binası ile MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi yeni poliklinik binalarının açılışını yaptıklarını hatırlatarak, PostCovid Polikliniği ile TPN (Total Parenteral Nütrisyon) Ünitelerini hizmete aldıklarını söyledi. Elektrikli otobüsler ile ulaşım probleminin de ortadan kalktığının altını çizen Rektör Ataç, yıl boyunca; öğrenci merkezli eğitim seminerleri, çalıştaylar, kongreler, forumlar, savunma sanayi ile iş birlikleri, iş dünyası ile protokoller, konser ve kültür turizmi gibi etkinlikleri hayata geçirdiklerini vurguladı.

Karşılıklı sohbet ortamında ve soru cevap şeklinde geçen toplantı sonunda Rektör Ataç, toplantıya katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

GR1B7347 GR1B7340 GR1B9958 GR1B9968 GR1B9971 GR1B9963 GR1B9967 GR1B9956 GR1B0002