Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İlan Tarihi:1.04.2022 12:46:00
Güncelleme Tarihi:1.04.2022 12:49:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBUSEM) ile Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İmza törenine; Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı,  Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz Selçuk ve Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ali Dedeler katıldı.

İmzalanan protokol doğrultusunda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı birimler arasında eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlanmakta. Bu kapsamda MCBÜSEM tarafından Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü personeline “İletişim ve Protokol Yönetimi” eğitimleri düzenlenecek.

Protokol töreninde konuşan Rektör Ataç, “Eğitimlerde Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin deneyimli akademisyenleri tarafından ‘Beden Dili ve Nezaket Kuralları, Konuşma – Dinleme Protokolü ve Selamlaşma, Makam Davranış Kuralları ve Tebrik – Teşekkür, Takım Çalışması ve Uyumlu Çalışma’ konularında katılımcılara bilgiler aktarılacaktır. Protokol çerçevesinde kurumlar eğitim, kültür ve araştırma alanlarında iş birliğinin yapılması ve yapılacak eğitim faaliyetlerinden doğacak faydalı sonuçların ortaklaşa değerlendirilmesi üzerinde de anlaşmaya varmışlardır. Sunmuş olduğumuz eğitim kalitesi ve aynı zamanda ilimizin talep ve sorunlarına yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar karşılık bulmaktadır. Bu protokolle Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü personeline Üniversitemiz akademisyenlerinin değerli bilgi birikimlerinin aktarılması sağlanacaktır. Protokolün her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kaydetti.


1241 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC3815 _DSC3826 _DSC3832
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1241
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası