Manisa Celal Bayar Üniversitesi Heyeti Obasya Ekolojik Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

İlan Tarihi:18.06.2021 12:40:00
Güncelleme Tarihi:18.06.2021 13:07:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve beraberindeki Obasya Ekolojik Yaşam Merkezi Proje danışmanı Prof. Dr. Ersin Minareci, Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Kemal Yıldız, Doç. Dr. Murat Afsar, Doç. Dr. Kamuran Aktaş ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İbrahim Çolak; Obasya Ekolojik Yaşam Merkezi projesindeki son durumu yerinde incelemek üzere Obasya’yı ziyaret etti. 

Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala, Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Oban, Proje Koordinatörü M. Altan Türe, proje yazarı ve danışmanlık hizmeti veren Ayşe İlhan, Sefanur Aksakal ile Proje Sekreteri Ayşe Nur Gelener incelemelerde hazır bulunarak, MCBÜ heyetine bilgi verdi.

Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala görüşmeler sırasında, Obasya’da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, "Obasya olarak 2014 yılından bu yana 5 adet proje hazırladık. Hazırladığımız projelerin tümü kabul edildi ve hibe ile desteklendi. Bu bir Türkiye rekorudur. Projelerimizde, her zaman üniversitemizin,  ilgili bakanlıklarımızın, belediyelerimizin desteğini gördük ve bu desteklerden güç aldık. Ekolojik Yaşam Merkezi Projesi’ni destekleyen, bu amaçla projeye iştirakçi olarak katılan üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’a verdiği destek ve başlattığımız üretken iş birliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün de ziyaretimize gelen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Kazaz’a ve heyetine en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi arasında yapılan işbirliği nedeniyle Obasya Ekolojik Yaşam Merkezi projelerini inceleyen Rektör Yardımcısı Mustafa Kazaz, "Bundan böyle üniversite olarak daha çok Obasya’da olacağız. Hem iştirakçisi olduğumuz Ekolojik Yaşam Merkezine katkılarımızı sürdürecek hem de üniversitemize tahsis edilen "Araştırma ve Uygulama Alanı"nda bölgeye yararlı olacağını düşündüğümüz çalışmaları sürdüreceğiz" açıklamalarına yer verdi..

 


1167 görüldü.    0 Paylaşıldı
DSC_5466 DSC_5481 DSC_5487 DSC_5506 DSC_5491 DSC_5494
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1167
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası