Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç Basın ile Buluştu

İlan Tarihi:12.03.2020 16:45:00
Güncelleme Tarihi:12.03.2020 16:46:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Mevcut Durumu, Yapısal Yenilikleri, Üniversite-Sanayi-Kamu İş birliği Üçgeni Çalışmaları ve hedeflerinin paylaşıldığı toplantı, Manisa Basını ile gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa’da görev yapan basın mensuplarıyla, kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İpek Özunan, Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Rektör Danışmanları Nihat Akyol, Doç. Dr. Bora Canbula, Doç. Dr. Fehmi Bardak ve Seçil Apak’ın katılımlarıyla gerçekleşen basınla kahvaltılı paylaşım toplantısı, Rektörlük Dumanlıdağ Restoranı’nda 12.03.2020 tarihinde yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa’da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın temsilcileri ve ajansların katıldığı toplantıda, Üniversitenin mevcut durumu, yapısal yenilikler, hedefler ve bu hedeflerde gelinen noktaları basın mensuplarıyla paylaştı. Yedi ay önce başladığı Rektörlük görevi dolayısıyla basın mensuplarından gördüğü ilgiye teşekkür ederek başladığı konuşmasında; tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına bir araya gelindiğini belirtti.

Kentte gerek paydaşlarla gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla olan bağı güçlendirerek şimdiye kadar farklı iş birliği protokollerine imza attıklarını ifade eden Prof. Dr. Ataç, şunları kaydetti; "Bunlar arasında ortak bilimsel organizasyonlar, ar-ge projeleri, staj protokolleri gibi iş birlikleri var. Sanayi-üniversite iş birliğinde çıtayı yüksek bir noktaya taşıyoruz. Üniversite-Teknokent-sektör iş birliği sürdürülecek” ifadelerine yer verdi.

Karşılıklı sohbet ortamında ve soru cevap şeklinde geçen toplantı sonunda Rektör Ataç, toplantıya katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


832 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1408 _DSC1431 _DSC1429 _DSC1422 _DSC1455
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
832
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası