Manisa Milletvekili Tamer Akkal’dan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:21.08.2019 15:12:00
Güncelleme Tarihi:21.08.2019 16:23:00

Manisa Milletvekili Tamer Akkal; AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, İl Başkan Yardımcısı Serkan Kızıl ve İl Yönetim Kurulu üyesi Mesut Aksu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

21 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü olarak atanması nedeniyle Prof. Ataç’ı kutlayan Tamer Akkal, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Sizin Manisa’mız ve Üniversitemiz için Türkiye’de örnek teşkil edecek bir yönetim sergileyeceğinize inanıyoruz. Biz de elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye, öğrencilerin en kaliteli eğitim-öğretimi alması ve Manisa halkının da Üniversiteden alacağı hizmetlerin en iyi noktaya gelmesi adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Prof. Dr. Ahmet Ataç da, “Bana Üniversitemizdeki imkânları en iyi şekilde kullanmam için bir görev verildi. Ben de bu görevi, sizin kıymetli desteklerinizle en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım. Nazik ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

indir