Manisa Vali Yardımcılarından Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Kutlama Ziyareti

İlan Tarihi:21.08.2019 12:27:00

Manisa Vali Yardımcıları H. Volkan Köksal, Abdullah Etil ve Ahmet Yılmaz, 21 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a kutlama ziyaretinde bulundular.

H. Volkan Köksal, Abdullah Etil ve Ahmet Yılmaz, Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanması nedeniyle tebrik ederek, Üniversitemizin Prof. Ataç’ın yönetiminde önemli gelişmeler kaydedeceğine inandıklarını dile getirdiler ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç ise ziyaretleri ve güzel dilekleri nedeniyle Manisa Vali Yardımcıları H. Volkan Köksal, Abdullah Etil ve Ahmet Yılmaz’a teşekkür ederek, Manisa’daki tüm kurum ve kuruluşlarla Üniversitemiz arasındaki işbirliğinin en iyi noktalara gelmesi için çalışacağını vurguladı.