Marsilya’da Düzenlenen "Eğitim Yönlendirme Forumu"nda Türkiye'yi Manisa Celal Bayar Üniversitesi Temsil Etti

İlan Tarihi:18.02.2020 16:18:00
Güncelleme Tarihi:18.02.2020 16:28:00

Uluslararası Demokratlar Birliği’nin 9 Şubat 2020 tarihinde Marsilya'da düzenlendiği "Eğitim Yönlendirme Forumu"na Türkiye'den katılan tek üniversite Manisa Celal Bayar Üniversitesi oldu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni  Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Betül B. Oğuz ve  Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serpil Ersöz'ün temsil ettiği "Eğitim Yönlendirme Forumu"na Marsilya Başkonsolosu Arda Ulutaş, Marsilya Başkonsolos Yardımcısı Mine Ünal’ın yanı sıra Türk Fransız Dostluk Derneği, Avrupa’da görev yapan Türk hukukçular, doktorlar, din görevlileri ve diğer STK’lar da katıldı. Hem Türk hem de Kuzey Afrikalı ve Fransız öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte; Dr. Öğretim Üyesi Betül B. Oğuz ve Doç. Dr. Serpil Ersöz üniversitemizi tanıtan ve üniversitemizin uluslararasılaşma stratejilerini anlatan birer konuşma yaparak öğrencilerin üniversitemizde eğitim alma şartlarına ilişkin sorularını cevaplandırdılar.

mcbü yös marsilya _1_ mcbü yös marsilya _3_ mcbü yös marsilya _2_