“Pandemi Döneminde Psikolojik Sağlamlık Webinarı” Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:18.12.2020 11:38:00
Güncelleme Tarihi:18.12.2020 11:41:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde “Pandemi Döneminde Psikolojik Sağlamlık” webinarı gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Uygulama ve Araştırma Merkezi (RPDAUM) iş birliği ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen webinara, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Melda Meliha Erbaş konuşmacı olarak katıldı.

Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Melda Meliha Erbaş, Pandemi Sürecinin İnsan Psikolojisine Etkisi, Psikolojik Sağlamlık Nedir? Pandemi Sürecinde Psikolojik Sağlığı Korumaya Yönelik Öneriler gibi başlıklarda bilgi aktarımında bulundu.

2 saat süren ve 344 öğrencinin katıldığı webinar sonrasında, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar; Dr. Öğretim Üyesi Melda Meliha Erbaş ile Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve RPDUAM yönetim kurulu üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi İsmet Koç’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni webinarlar ile öğrencileri buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Pandemi Döneminde Psikolojik Sağlamlık Webinarı Pandemi Döneminde Psikolojik Sağlamlık Webinarı