Rektör Ataç'dan Büyükşehir Belediye Başkan’ı Ergün'e Teşekkür Ziyareti

İlan Tarihi:26.01.2022 16:41:00
Güncelleme Tarihi:2.03.2022 09:18:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, öğrencilere sağladığı desteklerden ötürü Başkan Ergün'e teşekkür eden Rektör Ataç, "Hem üniversitemiz hem şahsım hem de öğrencilerimiz adına teşekkür etmek istiyoruz. Sayın Ergün, göreve geldiğimizden bu yana şehrimizde okuyan bütün öğrencilerimizin sorunlarıyla birebir ilgilendi. Dertlerimizi dinledi ve bunların çözümü noktasında elinden gelen bütün çabayı sarf etti. Bunların en başlıcası da kampüsümüze ulaşım noktasında sorun yaşayan çocuklarımızın bu sorunlarının giderilmesi için tahsis ettiği elektrikli araçlar oldu. Kampüsün ulaşımına sağladığı destekler ve hastanemizin çevre düzenlemesine sağladığı katkılar bizim üniversitemiz adına Başkanımıza teşekkür etmemizi gerektiren en önemli meselelerdi.” diyerek “Bu ziyaret ayrıca 2022 yılı için sağlıklı bir yıl temennisi. Üniversite olarak şehirle bütünleşmemizde gerçekten önemli bir yüz bizim için Büyükşehir Belediye Başkanlığı. Hem İl Milli Eğitimimizle hem de belediyemizle birlikte birçok organizasyonlar yapıyoruz. Bunların en büyüğü de inşallah baharda gerçekleştireceğimiz Bilim Şenliği olacak. Sağladığı tüm destekler için Sayın Ergün’e tekraren teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Orada okuyan çocukların hepsi bizim evladımız, bizim çocuklarımız. Bu ülkenin geleceği. Biz dün onların yanında olduk, bugün de oluyoruz, yarın da olacağız. Elimizden gelen her türlü desteği her zaman vereceğimizi herkes biliyor" diye konuştu.


2004 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_rektör prof. dr ahmet ataç_manisa büyükşehir Belediye başkanı cengiz ergün_ziyaret _1_ mcbü_rektör prof. dr ahmet ataç_manisa büyükşehir Belediye başkanı cengiz ergün_ziyaret _5_ mcbü_rektör prof. dr ahmet ataç_manisa büyükşehir Belediye başkanı cengiz ergün_ziyaret _4_ mcbü_rektör prof. dr ahmet ataç_manisa büyükşehir Belediye başkanı cengiz ergün_ziyaret _3_ mcbü_rektör prof. dr ahmet ataç_manisa büyükşehir Belediye başkanı cengiz ergün_ziyaret _2_ _DSC9913
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
2004
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası