Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç Tercih Dönemindeki Öğrencilere Çağrıda Bulundu: “Geleceğinizi Şekillendireceğiniz Üniversitemizi Keşfedin!"

İlan Tarihi:24.07.2023 16:06:00
Güncelleme Tarihi:24.07.2023 16:17:00
 

Her yıl binlerce genç, hayatlarının en kritik dönemlerinden biri olan üniversite tercih sürecinde kendilerine en uygun alana yönlendirilme ihtiyacı duyuyor. Bu süreçte doğru ve bilinçli tercihler yapmak, gelecekteki kariyerlerini şekillendirmede büyük önem taşıyor.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, geçtiğimiz günlerde açıklanan 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav sonuçlarının ardından tercih yapacak olan genç üniversite adaylarına seslenerek açıklamalarda bulundu.

Rektör Ataç, “Uzman akademisyenlerden oluşan kaliteli öğretim kadromuz, modern altyapı ve teknolojik imkanlarla donatılmış kampüsümüz, zengin sosyal ve kültürel etkinliklerimiz ile sizlere en iyi eğitim deneyimini sunmak için hazırız. Üniversitemiz, farklı alanlarda geniş lisans ve doktora programları, mesleki gelişim olanakları ve uluslararası iş birlikleriyle öğrencilerin akademik kariyerlerini en üst seviyeye taşımayı hedeflemektedir.

Ayrıca, Manisa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfedebileceğiniz, öğrenci dostu bir şehirde bulunmamız, üniversite yaşamınızı renklendirecek ve keyifli bir deneyim yaşamanıza olanak sağlayacaktır.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, eğitimdeki başarısı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla Ege Bölgesi'nin önde gelen üniversiteleri arasında yer alıyor. Tercihlerinizi yaparken geleceğinizi şekillendirecek olan üniversite seçiminizde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin sizlere sunduğu fırsatları değerlendirmenizi ve üniversitemizde eğitim almaktan memnuniyet duyacağınızı bilmenizi isteriz.” açıklamalarını kaydederek sözlerine şöyle devam etti;

“Sevgili Öğrenciler,

İyi bir üniversite eğitimi hepinizin hakkıdır. İlgi alanlarınız ve becerileriniz doğrultusunda en iyi tercihi yapacağınıza inanıyor; Ege bölgesinin huzurlu, güvenli ve öğrenci dostu şehrinde yer alan Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin siz değerli öğrencilerimiz için "doğru tercih" olacağını düşünüyorum. Manisa Celal Bayar Üniversitesi, alanında uzman ve yetkin öğretim elemanları ile birlikte, en güncel yaklaşımlarla eğitim süreçlerini sürdürmeyi planlamaktadır. İçinde yaşadığımız çağın ve toplumun gereksinimlerini önemseyen, eleştirel bakış açısına sahip, evrensel düşünen ve yaşam boyu öğrenmeyi sürdürebilen nitelikli bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. “Benim üniversitem” gururunu yaşatan bir ortam yaratmak inancıyla; sizleri hayatınızın en keyifli ve değerli yıllarını, verimli ve üretken bir şekilde geçirebilmeniz için Manisa Celal Bayar Üniversitesine davet ediyorum.

En içten sevgilerimle.”


653 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC5626 _DSC7440 GR1B9303 _DSC2011 _DSC4874 _DSC6529As _DSC6254
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
653
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası