Rektör Ataç MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi İnşası İçin İncelemelerde Bulundu

İlan Tarihi:1.06.2021 17:05:00
Güncelleme Tarihi:4.06.2021 14:57:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve beraberinde Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu ile MCBÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatih Özcan, Akgedik mahallesini ziyaret ederek bölgeye yapılması planlanan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi için yerinde incelemelerde bulundu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Manisa İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde yapılması planlanan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi’nin bölgede nereye konumlanabileceği hakkında Akgedik Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Baykarlar ve TOKİ Emlak Konutları Akgedik TOKİ Yönetim Kurulu Üyelerinden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Toplum sağlığı bizim için her şeyden önemli. Üniversitemiz ve Manisa İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalayacağımız protokol kapsamında hayata geçirilecek bu hayırlı hizmet, Akgedik mahalle sakinlerine kolaylık sağlayacak” ifadelerine yer vererek “Mahalle sakinlerimiz hastaneye gitmek zorunda kalmadan, pek çok sağlık problemini, buraya gelerek aile hekimlerinin de yardımı ile çözebilecekler” diye konuştu. Pandemi sürecinde aile sağlığı merkezlerinin önem kazandığına vurgu yapan Rektör Ataç, bu ihtiyaçlar dikkate alınarak, yeni sağlık hizmeti merkezinin yapımına en kısa sürede başlanacağı ve bu yönde ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerine ilişkin açıklamaya da ifadelerinde yer verdi.

 


833 görüldü.    0 Paylaşıldı
IMG_8357 IMG_8374 IMG_8368 IMG_8391 IMG_8409
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
833
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası