Rektör Ataç Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

İlan Tarihi:12.01.2021 13:38:00
Güncelleme Tarihi:12.01.2021 13:40:00

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve beraberindeki MCBÜ Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü çalışanları, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Manisa Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya gelen Rektör Ataç, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan'a çiçek takdim ederek “Her şart altında, günün her saatinde olayları yakalama ve halkımıza aktarma noktasında olağanüstü gayret gösteren siz değerli basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyorum.” İfadelerini kaydetti.

Basının özellikle pandemi döneminde, sağlık çalışanları kadar yoğun mesai harcadıklarını belirterek, üniversite olarak basın ile beraber olmaktan mutlu olduklarını da ifadesinde yer verdi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Filizkan, Rektör Ataç’a, basın mensupları için önemli olan bir günde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin önemli çalışmalara imza attığını kaydetti.

Ziyaret, Rektör Ataç’ın, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’ın içinde bulunduğu, üniversitenin basın arşivinde bulunan, 90’lı yıllara ait fotoğrafını hediye etmesiyle son buldu.

10 Ocak_MCBÜ Ziyaret _1_ 10 Ocak_MCBÜ Ziyaret _3_ 10 Ocak_MCBÜ Ziyaret _2_