Rektör Ataç “TEKNOFEST 2020” Ekipleri ile Online Toplantıda Buluştu

İlan Tarihi:24.06.2020 16:07:00
Güncelleme Tarihi:24.06.2020 16:09:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi bünyesinde kurulan ve “TEKNOFEST 2020” yarışmalarına hazırlanan ekiplerle online olarak gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat, ekiplerin danışman öğretim üyeleri Doç. Dr. İbrahim Fadıl Soykök, Doç. Dr. Eşref Baysal, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Karaçor, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Solmaz ve öğrenciler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Nevzat Onat; bugüne kadar takımlara verilen maddi ve manevi destekten dolayı Rektör Ataç’a teşekkür ederek, ekipler ve faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Rektör Ataç da; tüm ekiplerdeki öğrencileri ve akademisyenleri tebrik ederek ülkemiz ve insanlık yararına çalışan herkese ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya devam edeceklerini belirtti. Ekiplerin bu zor şartlarda çalışmalarından, özellikle de yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerini aralarına alarak devamlılık sağlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Teknoloji Fakültesinin bu faaliyetlerinin, farklı alanlarda artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Ahmet Ataç, ekip lideri öğrencilere ve danışman akademisyenlere de söz vererek duygu ve düşüncelerini aldı. Öğrenciler; Rektör tarafından kendilerine verilen maddi ve manevi desteğe teşekkür ederek, bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak için çalışmaya devam edeceklerinin ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi. Danışman Öğretim Üyeleri ise; kendi takımlarının faaliyetleri hakkında bilgi vererek taleplerini dile getirdi.

“TEKNOFEST 2020" sonrasında tekrar bir araya gelmek istediğini belirten Rektör Ataç, tüm ekiplere başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı.


704 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1907s _DSC1919s
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
704
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası