Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Ebelik Bölümlerinde Akran Değerlendirme Süreçleri Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:8.07.2022 12:04:00
Güncelleme Tarihi:8.07.2022 12:05:00
 

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Türkiye'de yükseköğretim alanında uygulanan “Kurumsal Akreditasyon Programı” kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin kurumsal akreditasyon süreçleri devam ediyor. Bu bağlamda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Ebelik Bölümleri ile akran değerlendirme sürecine ilişkin toplantılar gerçekleştirildi.

MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, ilk olarak akran değerlendirme ekibi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat ile bir araya gelerek birim ve programlar hakkında bilgi aldı. Hemşirelik Programı akran değerlendirme ekibinde Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Fatma Orgun, MCBÜ Ebelik Bölümü Öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Selda İldan Çalım ve Dr. Öğr. Üyesi Hülya Demirci yer alırken; Ebelik Programı akran değerlendirme ekibinde Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hafize Öztürk Can, MCBÜ Hemşirelik Bölümü Öğretim üyeleri Doç. Dr. Adalet Koca Kutlu ve Doç. Dr. Nurgül Güngör Tavşanlı yer aldı.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Ergin ile Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Adalet Koca Kutlu’nun ve Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursen Bolsoy’un değerlendirme ekibine yaptığı programa ilişkin bilgilendirme içeren sunumun ardından ekip, Hemşirelik ve Ebelik Bölümü öğretim elemanları ile görüştü. Lisans öğrencileri Hemşirelik Bölümü Yağmur Bartık, Ebelik Bölümü Burcu Ceyhan ve lisansüstü eğitim öğrencileri, Hemşirelik Anabilim Dalı yüksek lisans mezunu Uzman Hemşire Abdülkadir Utar ve Ebelik Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Yurtsever Selayet ile de görüşmelerin gerçekleştirilmesinin ardından, değerlendirme ekibi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat ve Bölüm Başkanlarına değerlendirme sürecinin tamamlandığına dair çıkış bildiriminde bulundu.


1682 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC9732 _1_ _DSC9763 _1_ _DSC9754 _1_ _DSC9733 _1_ _DSC9738 _1_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1682
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası