Sağlık Bilimleri Fakültesi "Kariyer ve Mezunlar Günü" Paneli’ni Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:18.05.2021 18:15:00
Güncelleme Tarihi:18.05.2021 18:21:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Kariyer ve Mezunlar Günü" etkinliği online olarak gerçekleştirildi. 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Kariyer ve Mezunlar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Tülay Sağkal Midilli’nin açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ ın konuşmaları ile devam etti.

Genel online kanalda yapılan açılış konuşmalarının ardından etkinlik; Hemşirelik Bölümü, Sosyal Hizmet Bölümü, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Ebelik Bölümü’nün canlı yayın odalarında bölüm bazında ayrı, eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 

"Mezunların Mesleki Yolculuğu" Paneli, Hemşirelik Bölümünde; Uzman Hemşire Hasret Köksal, Yeditepe Üniversitesi SBF Arş. Gör. Emir Avşar, Acıbadem Sağlık Grupları İnsan Kaynakları Birimi İşe Alım Uzmanı Merve Atagün, Ebelik Bölümünde; Ebelik Bölümü doktora öğrencisi Dilek Hacıvelioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Aysel Bülez, Özel Salihli Can Hastanesi Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Dilek, Sosyal Hizmet Bölümünde; Sosyal Hizmet ABD yüksek lisans öğrencisi Sedef Ünver, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Başkanı Fikri Akbin, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde ise Fzt. Büşra Ateş, Pelvik Taban Terapisti ve Üroterapist Yelda Pekbay’ın katılımlarıyla gerçekleşti. 

Panelistlerin kariyer ve mesleki yolculuklarındaki bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları "Mezunların Mesleki Yolculuğu" konulu Panel, soru-cevap bölümü ve teşekkürlerin ardından son buldu.

 


950 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1540 _DSC1530 _DSC1534 _DSC1528 mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kariyer ve mezunlar günü paneli _4_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kariyer ve mezunlar günü paneli _2_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kariyer ve mezunlar günü paneli _1_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kariyer ve mezunlar günü paneli _3_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kariyer ve mezunlar günü paneli _5_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
950
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası