Salihli MYO’da Görev Değişimi

İlan Tarihi:15.08.2019 11:36:00
Güncelleme Tarihi:15.08.2019 11:39:00

Salihli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihangir Alaca atandı.

Müdürlük Devir-Teslim Töreninde konuşan Doç. Dr. Cihangir Alaca, “Öncelikle beni bu göreve lâyık gören Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ve Salihli Meslek Yüksekokulumuza yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı Doç. Dr. İlkay Dilber hocamıza ile müdür yardımcılarına teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi meslek yüksekokulları, belirli mesleklere yönelik nitelikli insan gücü yetiştirmeyi amaçlayan yükseköğretim kurumlarıdır. Siz değerli akademik ve idari personelimizin desteği ve özverili çalışması sayesinde, okulumuzu daha iyi seviyelere getireceğimizden hiçbir şüphem yoktur. Değerli vaktinizi ayırarak devir teslim töreninde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bu yolda bizleri mahcup etmesin. Kurban Bayramınızı kutluyor; ülkemize, tüm İslâm âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Salihli Meslek Yüksekokulunun Müdürü Doç. Dr. Cihangir Alaca, eski Müdür Doç. Dr. İlkay Dilber’e plâket ve çiçek takdim ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

IMG_4118_1_ IMG_4147 IMG_4150 IMG_4140