Spor Bilimleri Fakültemiz Avrupa Birliği Erasmus+ KA107 projesi kapsamında Kenyatta Üniversitesini Ağırladı

İlan Tarihi:4.11.2019 10:29:00
Güncelleme Tarihi:4.11.2019 10:31:00

Kenyatta Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Dr. Paul K. Sang, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Mildred P. Nawiri ve Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümünden Dr. Ndambiri Richard Karani, Avrupa Birliği Erasmus+ KA107 projesi kapsamında Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret ettiler.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pınar Güzel, Üniversitemiz Erasmus Ofisinden Dr. Deniz Dirik, Spor Bilimleri Fakültesi Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Selhan Özbey, Rekreasyon Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Melike Esentaş ve Arş. Gör. Tolga Beşikçi tarafından karşılanan ekip, karşılıklı görüş alışverişinin ardından Spor Bilimleri Fakültesi tesislerinde incelemelerde bulundular.

Erasmus Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında Üniversitemiz Rekreasyon Bölümüne gelen Prof. Dr. Ndambiri Richard Karani, Rekreasyon Anabilim Dalı ve Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencilerine seminer verdi. Prof. Dr. Karani, Üniversitemizde bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, karşılıklı işbirliği projelerinin daha da artması temennisinde bulundu.