TIMSS ile Mesleki Becerilerimi Gerçekleştiriyorum Tanıtım Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:25.03.2021 16:10:00
Güncelleme Tarihi:2.04.2021 11:16:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Manisa Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje ortaklığında düzenlenen “TIMSS ile Mesleki Becerilerimi Gerçekleştiriyorum” projesinin tanıtım toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Uluslararası Matematik ve Fen Bilimleri Araştırması (TIMSS) ile Mesleki Becerilerimi Gerçekleştiriyorum Proje Tanıtım Toplantısı’na, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Proje Yürütücüsü MCBÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü Matematik Eğitimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Delil, akademisyenler ve öğretmenler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç proje tanıtım toplantısı katılımcılarına ithafen yaptığı konuşmasında; “Eğitim Fakültemiz, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer katılımcılarıyla birlikte desteği fazlasıyla hak eden bir sürece imza atmak üzere bir araya geliyorsunuz. Bu toplantının birbirinizi tanımanız ve projedeki istihdam edilebilirliğinizi arttırma noktasında katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Gerçekleştirilen toplantının ve projenizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Sınıf öğretmenlerinin matematik derslerindeki yeterliliklerini geliştirmeyi amaçlayan bu proje kapsamında verilecek olan eğitimlerle, sınıf öğretmenlerinin bilgilerinin güncellenmesi; kişisel gelişim ve mesleki yeterliliklerinin uluslararası standartlara göre artması beklenmektedir.

 


777 görüldü.    0 Paylaşıldı
tımss tanıtım toplantısı _DSC0038 _DSC0026 _DSC0022
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
777
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası