Turgutlu Meslek Yüksekokulunda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı

İlan Tarihi:6.08.2019 14:26:00
Güncelleme Tarihi:6.08.2019 14:34:00
 

Üniversitemiz Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın atanmasının ardından, Turgutlu Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne, daha önce de aynı Meslek Yüksekokulunda Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı ve öğretim üyesi olarak da görev yapmış olan Doç. Dr. Ersin Aslan getirildi.

Turgutlu Meslek Yüksekokulu müdürlüğü devir teslim töreni, 5 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Doç. Dr. Ersin Aslan, Öğr. Gör. Altay Erbulak, okul öğretim elemanları ve idari personeli katıldı.

Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Yalınız’ın vefatından sonra vekâleten okul müdürlüğü görevini sürdüren Öğr. Gör. Altay Erbulak törende yaptığı konuşmada, “Prof. Dr. Kenan Yalınız’ın ani vefatından sonra müdürlük görevi vekâleten bana verildi. Ben de kısa bir süreliğine bu görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. Hepimizin emeğiyle, okulumuzun yıllar içinde kendini adım adım geliştirdiğini, yakaladığı başarı ve yarattığı imajla daima olumlu bir izlenim bıraktığımızı gözlemlemekteyim. Ersin Hoca döneminde bunun daha da artacağına inanıyorum. Doç. Dr. Ersin Aslan arkadaşımızın daha önce okulumuzda görev yapmış olması ve okulumuzu tanıması, bizim de onu yakından tanıyor oluşumuz sebebiyle, okulumuza müdür olarak atanması hepimiz için memnuniyet verici olmuştur. Doç. Dr. Ersin Aslan’ın da yakından bildiği Turgutlu Meslek Yüksekokulunun yükseliş ivmesini sürdüreceğine ve okulumuzu daha iyi noktalara taşıyacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni atanan müdürümüz Doç. Dr. Ersin Aslan’a hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyorum. Bu görevi süresince bizler de tüm okul olarak onun yanında olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Görevi devralan Doç. Dr. Ersin Aslan ise, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Turgutlu Meslek Yüksekokulunun bugünlere gelmesinde çok emeği geçen ve müdürlük görevini layıkıyla yapan rahmetli hocamız Prof. Dr. Kenan Yalınız’a ve hocamızın vefatı sonrasındaki zor dönemde görev yapan Öğr. Gör. Altay Erbulak’a teşekkür ederim. Manisa Celal Bayar Üniversitemizi ve Turgutlu Meslek Yüksekokulumuzu en iyi yerlere getirmek, okulumuzdaki eğitimin kalitesini artırmak, sosyal projeler yapmak ve üniversite-sanayi işbirliğini öne çıkarmak hedefimizdir. Bu yolda değerli hocalarımızın da katkı ve destekleriyle başarıya ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Hepimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında, Turgutlu Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan ve Öğr. Gör. Altay Erbulak birbirlerine çiçek takdim ederek, başarılar dilediler.


1419 görüldü.    0 Paylaşıldı
2-IMG_1028 7-IMG_1056 8-IMG_1072 4-IMG_1051 5-IMG_1034
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1419
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası