Uluslararası Mailart Etkinliğinde MCBÜ Soma Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Eserleri Sergilendi

İlan Tarihi:16.04.2021 11:07:00
Güncelleme Tarihi:16.04.2021 11:11:00

Finlandiya'da düzenlenen ve Küratörlüğünü Helsinki’li sanatçı John Gayer’in üstlendiği "Uçuş" konulu uluslararası Mailart etkinliğinde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerinin çalışmaları sergilenmeye değer bulundu.

Farklı ülke ve kültürden birçok çalışmayı bünyesinde toplayan, İtalya, İspanya, İngiltere, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Polonya gibi ülke sanatçılarının yer aldığı sergide Türkiye’den Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri Ahmet Cerit, Beyza Nur Uyar, Göktuğ Karakaş, Hazal Dedekoca, İpek Göker, Melis Erkoç, Melisa Özkan ile Öğretim Görevlisi Esma Tatar, Nilgün Aydoğmuş ve Hayati Çil’in çalışmaları da yer aldı.

Büyük beğeni toplayan sergide eserler, salgın şartlarından ötürü dijital olarak bir araya getirilerek yayınlandı.

AHMET CERİT GÖKTUĞ KARAKAŞ ÖĞR. GÖR. ESMA TATAR ÖĞR. GÖR.HAYATİ ÇİL ÖĞR. GÖR.NİLGÜN AYDOĞMUŞ İPEK GÖKER MELİS ERKOÇ MELİSA ÖZKAN BEYZA NUR UYAR HAZAL DEDEKOCA