Üniversitemiz ile Hemşehri Dernekleri Kucaklaştı

İlan Tarihi:7.08.2019 15:30:00
Güncelleme Tarihi:7.08.2019 15:31:00
 

Manisa’da aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Ahlatlılar Derneği, Ardahanlılar Derneği, Afyonlular Derneği, Balıkesirliler Derneği, Bitlisliler Derneği, Malatyalılar Derneği, Kağızmanlılar Derneği, Elazığlılar Derneği, Manisa Yuntdağlılar Derneği, Makedonya Göçmenler Derneği, Çerkezler Derneği, Azerbaycanlılar Derneği, Çukurovalılar Derneği ve Manisa Trabzonlular Derneği başkanları tarafından Rektörlüğümüze ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kazaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Manisa Hemşehri Kültürleri Derneği Dönem Başkanı Hacı Ali Özsoy, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kazaz’a başarılar dileyerek, “Artık bizim de burada bir evimiz var, Rektör Bey ve ekibinin Manisa’mız için çok güzel işler yapacaklarına inancımız tamdır” dedi.

Azerbaycanlılar ve Çerkezler Derneği  başkanları da yurt dışından gelen öğrenci hemşehrilerinin sorunlarını dile getirerek, sorunların çözümü noktasında ulaşılabilir bir Rektörlük yönetimi olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Diğer dernek başkanları da Üniversitemiz Hafsa Sultan Hastanesinin hizmet noktasında daha iyi duruma gelmesi yönünde çalışmalar yapılması ve sosyal tesislerin daha etkili bir şekilde halkın kullanımına açılması yönündeki temennilerini ifade ederek, başarılar dilediler.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kazaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu görevler hizmetler için vardır, bu bir hizmet yarışıdır. Bizden önce görevde olan değerli meslektaşlarımız Üniversitemiz için güzel işler yaptılar. Bizler de onların bıraktığı yerden bayrağı alıp daha iyi yerlere taşımak için Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’ın talimatları doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız. Üniversitemizde eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesinin yanı sıra, şehzadeler şehrimiz Manisa’mıza ve komşu illere karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak hizmet edeceğiz. Yıllarca sizlerle birlikte sivil toplum içerisinde çalışmalar yapan bir kardeşiniz olarak, yasalar çerçevesinde yapabileceğimizi düşündüğünüz tüm istek ve temennilerinizi değerli görerek yapmaya gayret edeceğiz. Manisa’mız ile bütünleşme bağlamında, Hastanemizdeki hizmetleri konforlu bir şekilde sunmaya çalışan, tesislerimizi kıymetli Manisalılara uygun şekilde açan, Sürekli Eğitim Merkezimizi daha etkili programlar ile vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışan bir yönetim olmaya özen göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’a yükledikleri büyük sorumluluğu, Rektörümüzün liderliğinde var gücümüzle çalışarak yerine getireceğimize emin olabilirsiniz. Üniversitemize hepimiz sahip çıkmalıyız. Ümit ediyorum ki Üniversitemizi tüm öğrencilerimizin, tüm akademik ve idari personelin ve daha da önemlisi Manisa’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın ‘İşte benim üniversitem’ diyebilecekleri bir seviyeye getireceğiz. İnşallah en kısa zamanda bizler de sizleri ziyaret ederiz ve bu kucaklaşmayı pekiştirerek, birlikte yapılabilecekler konusunda istişarede bulunuruz. Ziyaretlerinizden dolayı tüm dernek başkanlarına ve sizlerin aracılığıyla yönetim kurulu üyelerinize ve diğer değerli üyelere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 


677 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC4961 _DSC4966
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
677
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası