Yazar Hayati İnanç “Can Veren Pervaneler” Konulu Söyleşi ile Üniversitemizdeydi

İlan Tarihi:19.12.2019 12:09:00
Güncelleme Tarihi:19.12.2019 13:05:00

Üniversitemizde, 18 Aralık 2019 tarihinde Yazar Hayati İnanç ile ‘Can Veren Pervaneler’ konulu söyleşi düzenlendi. Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç ve eşi, Şehzadeler ve Yunusemre belediyesi başkan yardımcıları, rektör yardımcılarımız, dekanlar, daire amirleri, öğretim elemanları, davetliler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi göstererek salon giriş kapılarının önlerine kadar doldurduğu program, Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından verilen ‘Tasavvuf Müziği Konseri’ ile başladı.

Hayatında iz bırakan olayları, kendine has üslûbu ile salonu dolduran gençlerle paylaşan Hayati İnanç, hayata dair tavsiyelerde bulundu.

Söyleşi sırasında Allah`ı ve ölümü unutmamamız gerektiğinin altını çizen Hayati İnanç,  Şair Nabi, Şeyh Galip, Baki, Fuzuli, Mevlana, Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim, Necip Fazıl Kısakürek’ten okuduğu beyitlerle dinleyicileri Divan Edebiyatı'nın nadide dünyası ve eserleri arasında keyifli bir yolculuğa çıkardı.

1 2 3 4 5 6 7