Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu Manisa Teknokent’i Ziyaret Etti

İlan Tarihi:18.02.2020 11:31:00
Güncelleme Tarihi:18.02.2020 14:22:00

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, 15 Şubat 2020 tarihinde Manisa Teknokent’i ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, Manisa Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Ali Çipiloğlu ile Manisa Teknokent Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Mıynat ve Doç. Dr. Kamil Şirin tarafından karşılanan Ahmet Zorlu’ya; Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Vestel Elektronik Genel Müdürü Murat Sarpel, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Tarkan Tekcan, Vestel Elektronik Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Burak Savak ve Vestel Ar-Ge Araştırma Grubu Müdürü Barbaros Kirişken eşlik etti.

Ahmet Zorlu; Manisa Teknokent-Vestel iş birliği ve Zafer Kalkınma Ajansı güdümlü projesi desteği ile kurulan Manisa Teknokent Vestel ArGeTa ile Manisa Teknokent bünyesindeki çeşitli ileri teknoloji alanlarında yazılım ve donanım çözümleri üreten Vestel Elektronik Ar-Ge Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, kendisine üretilen ürünler ve üretim süreçleri hakkında bilgi veren Manisa Teknokent mühendisleri ve teknikerlerinin MCBÜ yeni mezunları olduğunu öğrendiğinde, “Ülkemiz, genç mühendislerin ve teknikerlerin burada olduğu gibi en güzel şekilde yetiştirilmesi ile kalkınacak” dedi. Zorlu, gençlere verdiği destek nedeniyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı tebrik etti.

_DSC9702 _DSC9680 _DSC9674 _DSC9641 _DSC9758 _DSC9667