"Yeni Nesil Girişimcilik" Webinarı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:15.04.2021 11:32:00
Güncelleme Tarihi:15.04.2021 11:33:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından, Dünya Eco A.Ş. CEO’su İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Demirkent Vakfı Başkan Yardımcısı Burcu Kösem’in katılımıyla düzenlenen "Yeni Nesil Girişimcilik" Webinarı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü MCBÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü üyesi Eylül Kuduğ’un yaptığı webinarda, Burcu Kösem; Yeni Girişimcilik Modeli, Yeni Nesil Girişimci Profili, Dünyada Yeni Girişimci Örnekleri konu başlıklarında bilgiler verdi.

Kösem’in sunumunun ardından konuşan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Manisa Celal Bayar Üniversitesinin "girişimci bireyler yetiştirme" konusundaki hassasiyetine vurgu yaparak, dünyada var olabilmenin tek yolunun yeni nesil girişimciler yetiştirebilmekten geçtiğini belirtti.  Bu kapsamda düzenlenen webinara desteklerinden dolayı Dünya Eco A.Ş. CEO’su Burcu Kösem’e de teşekkür etti.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen "Yeni Nesil Girişimcilik" Webinarı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

 


846 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_yeni nesil girişimcilik webinarı _1_ mcbü_yeni nesil girişimcilik webinarı _2_ mcbü_yeni nesil girişimcilik webinarı _1_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
846
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası