Rektör Kibar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

İlan Tarihi:11.01.2024 16:26:00
Güncelleme Tarihi:11.01.2024 16:34:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ay, beraberlerinde MCBÜ Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü çalışanları ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Manisa Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve cemiyet üyelerini ziyaret eden Rektör Kibar, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Rektör Kibar, ziyarette yaptığı konuşmada, gazetecilerin toplumu bilgilendirme ve bilinçlendirme görevinin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Gazetecilerin, kamu yararı gözeterek yaptıkları çalışmalarla demokrasinin gelişmesine ve güçlendirilmesine katkı sağladığını belirten Kibar, “Toplumsal gelişmelerin halkla paylaşılmasında gazetecilerin rolü büyüktür. Gazeteciler, kamuoyunun doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenmektedirler. Bu vesileyle, tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Meslek hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kaydederek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak basınımızla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Üniversitemiz faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşmak ve üniversitemizin tanıtımını yapmak için basınımızın desteğine her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Bu anlamda iş birliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ise, Rektör Kibar ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Filizkan, “Üniversitelerimizin basınımızla iş birliği içinde olması, oldukça önemlidir. Bu anlamda Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Rana Kibar’ın basına verdiği önemi takdir ediyoruz. Üniversitemizin faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşmak için her zaman iş birliğine hazırız” diye konuştu.

Ziyaret, hediye takdimi ile sona erdi.

 


814 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC0277 _DSC0283 _DSC0290 _DSC0295
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
814
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası