4/B Sözleşmeli Personel hizmet sözleşmesi imzalama tarihleri hakkında duyuru

SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN HİZMET SÖZLEŞMESİ İMZALAMA TARİHLERİ HAKKINDA DUYURU

30.06.2020 tarihinde sözleşme imzalayacak sözleşmeli personel listesi

01.07.2020 tarihinde sözleşme imzalayacak sözleşmeli personel listesi

Üniversitemizin 20.05.2020 tarihli Sözleşmeli Personel Alım İlanı sonucu asil aday olarak yerleşip istenen belgeleri süresi içerisinde teslim eden adaylara ekli listede isimlerinin karşısında belirtilen tarih ve saat aralığında Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığında hizmet sözleşmeleri imzalatılacaktır. Adayların isimlerinin karşısında belirtilen tarihte 09:00 – 11:00 saatleri arasında Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığında hizmet sözleşmelerini imzalamak üzere hazır bulunmaları gerekmektedir. Adayların, hizmet sözleşmelerini imzalamalarına müteakip aynı gün içerisinde Üniversitemiz Hafsa Sultan Hastanesinde SGK giriş işlemleri yapılacak ve adaylar takip eden gün Hafsa Sultan Hastanesindeki görevlerine başlayacaklardır.

*Halen çalışmakta olan adayların, hizmet sözleşmelerini imzalayacakları güne kadar çalıştıkları kurumdan ayrılış işlemleri ve SGK çıkış işlemlerini yaptırmış olmaları gerekmektedir.

*Üniversitemiz Maaş Anlaşmalı Banka olarak Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile anlaşmalı olduğundan, adaylar hizmet sözleşmelerini imzalayacakları güne kadar ilgili bankanın Manisa ilinde bulunan şubelerinden personel maaş hesabı açtırabilirler.

*Sözleşmeli Eczacı pozisyonu için yapılan sözlü sınav sonucuna göre asil aday olarak yerleşip 29.06.2020 tarihine kadar istenen belgeleri teslim edecek olan Sözleşmeli Eczacılara da 30.06.2020 tarihinde hizmet sözleşmeleri imzalatılacak ve takip eden gün görevlerine başlayacaklardır.

*Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adres:   Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/Manisa