DEFAM’da Staj

İlan Tarihi:22.05.2020 13:36:00

Deneysel Fen Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (DEFAM)’da 2020 yılı yaz dönemi için (6-31 Temmuz veya 3-28 Ağustos 2020) tarihlerinde 20 günlük 2 grup halinde, Üviversitemiz Senato kararı gereği Sadece Mezun durumdaki 13 (Onüç) stajyer öğrenci kabul edilecektir. Bölümlere göre kontenjanlar: Kimya (3), Fizik(2), Biyoloji (2), Biyomühendislik (2), Gıda Mühendisliği (2) ve Malzeme Mühendisliği (2).

ÖN BAŞVURU KOŞULLARI:

- Üniversitemizin Kimya, Fizik, Biyoloji, Biyomühendislik, Gıda Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, bölümlerinde lisans öğrencisi olmak,

- Güncel transkript belgesi,

- Staj yapma istediğine dair başvuru dilekçesi ve ekleri,

- Kendini tanımlayıcı ve amaç ve hedeflerini tanımlayan bir niyet mektubu,

- Resimli ve üç kişinin referans bilgilerini içeren bir CV,

- Gerektiğinde online mülakat yapabileceğimiz bir iletişim bilgisi,

Başvuru için gerekli evraklar, en geç 5 Haziran 2020 Cuma saat 17:00’ye kadar DEFAM’ Email: cbudefam@cbu.edu.tr mail yoluyla gönderilmelidir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ:

-Stajı kabul edilen öğrenci listesi 12.06.2020 Cuma günü DEFAM sayfasında ilan edilecektir.

- Staj süresince bağlı bulunduğu fakülte tarafından staj sigortasının yapıldığına dair belgeyi DEFAM’a teslim edilmelidir.

-Listede adı olan öğrenciler 26.06.2020 Cuma günü saat 17:00’e kadar, staj belgelerini ve merkezde çalışma şartlarını tanımlayan stajyer sözleşmesini imzalayarak DEFAM Sekreterliği’ne cbudefam@cbu.edu.tr mail yoluyla gönderilir. Belgelerini teslim etmeyen veya eksik belgesi olan öğrencilerin staj başvurusu kabul edilmez, yerine yedek listedeki öğrenci kabul edilir. İletişim: E-mail: cbudefam@cbu.edu.tr

WEB: http://defam.cbu.edu.tr/ Detaylı bilgi için: TEL: 0(236) 201 26 02 veya mail atınız.

DEFAM Yönetimi