DEFAM’da Staj

İlan Tarihi:8.05.2019 15:29:00

DEFAM’da Staj

Deneysel Fen Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (DEFAM)’da 2019 yılı yaz dönemi için (Temmuz-Ağustos) iki ay süreli üniversitemiz öğrencileri arasından 15 (On beş) stajyer öğrenci kabul edilecektir. Bölümlere göre kontenjanlar: Kimya (5), Fizik(2), Biyoloji (2), Biyomühendislik (2) Gıda Mühendisliği (2) ve Malzeme Mühendisliği (2).

ÖN BAŞVURU KOŞULLARI:

- Üniversitemizin Kimya, Fizik, Biyoloji, Biyomühendislik, Gıda Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, bölümlerinde lisans öğrencisi olmak,

-  Lisans eğitiminin 2. Sınıf ve üst sınıflarına devam ediyor olmak,

-Güncel transkript belgesi,

-Staj yapma istediğine dair başvuru dilekçesi ve ekleri,

-Staj süresince bağlı bulunduğu fakülte tarafından staj sigortasının yapıldığına dair belge,

-Başvuru için gerekli evraklar, en geç 24 Mayıs 2019 Cuma saat 17:00’ye kadar DEFAM sekreterliğine ulaştırılmalıdır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ:

-Başvuran adayların not ortalamaları, en yüksekten başlayarak sıralanır.

-Stajı kabul edilen öğrenci listesi 31 Mayıs 2019 günü DEFAM sayfasında ilan edilecektir. Stajı kabul edilen adaylara, ilaveten e-posta ile sonuç bildirilir.

-Stajı kabul edilen öğrenciler 10-14 Haziran 2019 tarihleri arasında, staj belgelerini ve merkezde çalışma şartlarını tanımlayan stajyer sözleşmesini imzalayarak DEFAM Sekreterliği’ne teslim etmelidir. Belgelerini teslim etmeyen veya eksik belgesi olan öğrencilerin staj başvurusu kabul edilmez, yerine yedek listedeki öğrenci kabul edilir.

Başvuru yeri: MCBÜ Deneysel Fen Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi(DEFAM),

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü, Yunusemre, MANİSA